BTS RM, SUGA, J-HOPE – DDAENG (땡) (Color Coded Lyrics Eng/Rom/Han+Español)ddaeng Përkthyer nga Erona S. 1-8, 1-3, 3-8, ddaeng, Ti je gabim, Un kam te drejtë, Shikoje mirë, ddaeng Cingërrone zilën e shkollës, brr brr, ddang, Në këtë jetë je pa shpresa ddaeng Hip hop? ddaeng! Stil rap? ddaneg! Vetëm një rapper, ddaeng! BTS = ddaeng Por në realitet, bang! Në tërë botën, bang! Në krye të listave, bang bang, ddaeng Kam pare, woo, AP, woo, Një shtëpi të mirë, woo, Jetën e ëndërrave të dikujt, woo Si jeni ju? uh, unë të dua ty! uh, Ky sukses, uh, Është fal teje , uh Është qesharake, është qesharake? hey! E ndjen pa mua? hey! Të jem i sinqertë, pse është aq e keqe? , hey Mendohu me kujdes, hey! Ska shumë kohë, hey! Kjo është detyr e shtëpis, detyr e shtëpis, hey! Nëse nuk mundësh ta zgjidhësh, problemi i yt është(ti) ddaeng! 1-8, 1-3, 3-8, ddaeng, Ti je gabim, Un kam te drejtë, Shikoje mirë, ddaeng Cingërrone zilën e shkollës, brr brr, ddang, Në këtë jetë je pa shpresa ddaeng 1-8, 1-3, 3-8, ddaeng, Ti je gabim, Un kam te drejtë, Shikoje mirë, ddaeng Ndalu për një sekond, ngrijë, ddaeng Në këtë jetë je pa shpresa, ddaeng ddaeng ëm… unë ju shohë të gjithë ju si ddaeng! Ne të gjith jemi ddaeng Nuk më intereson kush e ka ndikimin, IDGAF sepse unë jam ddaeng(fitues) hunnit bae hunnit bae hunnit bae hunnit bae ddaeng Kjo muzikë është mut, bae! Edhe pse kjo do t´ju fyejë, bae! Pretendimet tuaja janë të gjitha të vërteta, bae Ne po shqetësohemi, Billboard ishte fal teje, bae Askush nuk është mbi ne Faliminderit që na bëtë të shqetësuar, faliminderit, faliminderit, faliminderit Faliminderit që na injoruat gjithë këtë kohë, faliminderit për stadium, dome, Billboard Shumë faleminderit shumë shokëve nga kompanit e vogla unë shpresojë që do të bëni biznese të mëdha së shpejti Do të kthehemi përsëri në erë, Vazhdoni të shqehtësoheni për ne humbësa 1-8, 1-3, 3-8, ddaeng, Ti je gabim, Un kam te drejtë, Shikoje mirë, ddaeng Cingërrone zilën e shkollës, brr brr, ddang, Në këtë jetë je pa shpresa ddaeng 1-8, 1-3, 3-8, ddaeng, Ti je gabim, Un kam te drejtë, Shikoje mirë, ddaeng Ndalu për një sekond, ngriju, ddaeng Në këtë jetë je pa shpresa, ddaeng Tingulli i llogaritësit të arkës, ddaeng, Më pëlqeu kur isha i ri, kile* (nuk di si i thojn tjeter qysh) un jam ding dong (tingulli kur ke te drejtë), ti je ddaeng (tingulli kur je gabim) Ti ndoshta je një 7-pointer, por un jam mbi atë ddaeng Ftyra juaj është e fryrë pasi ke ngrënë ramyeon mbrëm, ddaeng Humbësa bëjeni gjënë e juaj! Më shikoni mua, unë jam tokëzimi i juaj Je dope? shumë cool? A po tallesh me mua… Seriozisht është e shqetësuar, edhe pse kërkon ngathët per fjalë Po k-kërkoj falje, Aftësia ime për të f-folur nuk është e mirë Por edhe pse po p-p-provojë të foli siç duhet, por goja ime p-p-pengohet unë të d-d-dua ty shumë, Të d-d-dua ty Rappers që madje skam urrejtës, mbyllne gojën! ku keni mbetë urrejtës? lani sytë dhe fëtyrën dhe shikoni në pasqyrë Aty është urrejtësi i yt, duke jetuar dhe duke marrë frymë, Ne festojm në vend që të jemi të famshëm pa pushim Kush po mendon që je? Po mendon që je ma i miri me këngat e tua të urryer në këtë vend të vogël Po lutem seriozisht, që ti të vdekësh mbrenda puseve të tua, ddaeng! 1-8, 1-3, 3-8, ddaeng, Ti je gabim, Un kam te drejtë, Shikoje mirë, ddaeng Cingërrone zilën e shkollës, brr brr, ddang, Në këtë jetë je pa shpresa ddaeng 1-8, 1-3, 3-8, ddaeng, Ti je gabim, Un kam te drejtë, Shikoje mirë, ddaeng

37 thoughts on “BTS RM, SUGA, J-HOPE – DDAENG (땡) (Color Coded Lyrics Eng/Rom/Han+Español)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *