Want to be happy? Be grateful | David Steindl-Rast

Want to be happy? Be grateful | David Steindl-Rast

Translator: Doruntin ShabaniReviewer: Helena Bedalli Eshtë dicka që ju dini për mua, dicka shumë personale, dhe është dicka që di për secilin prej jush, që është në qëndër të shqetësimeve tuaja. Eshtë dicka që ne të gjithë e dimë për cdokënd që takojmë kudo në botë, në rrugë, që është shumë nxitës në cfardo që Read more about Want to be happy? Be grateful | David Steindl-Rast[…]

339. Hope Sabbath School: "Mercy and Justice in the Psalms and Proverbs" (Complete) PBMC
Happiness and Contentment

Happiness and Contentment

Most professing Christians fail toachieve contentment and happiness in Christ because they do not understandwhat their purpose is. The Lord Jesus came into this world and we read inHebrews chapter 10 verse 5 it says: "Therefore when He comes into the worldHe says:'Sacrifice and offering You have not desired but a body You have preparedfor Read more about Happiness and Contentment[…]

The Value of Contentment

The Value of Contentment

welcome to values quotes I'm Robert Ferguson today's quote is from an unknown author yet it seems to be highlighted in many different places do you know this quote the secret of contentment is the realization that life is a gift not a right it's a simple message that says a lot as a differentiating Read more about The Value of Contentment[…]

Is Society Training You To Be Unhappy? By Srikumar Rao

Is Society Training You To Be Unhappy? By Srikumar Rao

the reason we are unhappy is because we spend our entire life we have spent our entire life learning to be unhappy how do we spend our entire life learning to be unhappy how do we learn to be unhappy remember we talked earlier about mental models and a mental model is the notion we Read more about Is Society Training You To Be Unhappy? By Srikumar Rao[…]