Yungeen Ace – Society (Lyrics)[Muziek] slowakije oké maar dan moet je steeds alle net zo slim en witte mist zul je dan het zijn kolom annelies hebben toch juliet o god tools van clip chemie maar binnen die kids een pijnlijke les amies verliezen ik ben martine en louise bourgeois je pistool in het bord in wijzerszin heb kan ik mij kom op een bui zie mezelf kan nemen die manier creëer iets om hem in het is een stalen bitch gimme zondag magnetic kamp in mexico-stad [Muziek] wat lach je nou ja ik ben ik nou niet zo'n heel goed slag 0 in daar onzin is i came in en op een dag wakker bombarderen pc bij de finish ja maar d'artagnan kon brengen te liggen vanaf een beetje onduidelijk zijn daartoe en dan maar eens een milf ik in nederland ben boos kijk jij van bepaal wat je allemaal bij je moet zelf een stapelbed alleen maar allemaal moeten we staan bijna zeg maar gitaren zijn kolom alle lasten en mijn hebben john doe hem in aleppo op pijn misschien ons motto

1 thought on “Yungeen Ace – Society (Lyrics)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *